Eveniment #94
18 - 31 decembrie 2021

︎ event (external link)

Ana Popa︎
Rămasă în aer II


Intre 18 și 31 decembrie, artista vizuală Ana Popa aduce lucrarea Rămasă în aer II, ce are la bază fotografia, pozițiile corporale alese fiind asociate printr-un subiectivism absolut cu stări de neputință, anxietate sau deziluzie.

„Personajele se autoizolează într-un spațiu afectiv, imaterial, asemănător cu modul în care am resimțit eu perioada carantinei; plăcerea de a mă bucura de timpul petrecut acasă, în spațiul pe care îl consider cel mai intim, devine un chin, un disconfort psihic apăsător. Această tranziție forțată de circumstanțe am ales să o redau prin lipsa coordonatelor spațiale sau perspectivale, cu gândul la expresia „a rămâne în aer”, care semnalează aflarea într-o situație dificilă.”, spune Ana Popa.

Ana Popa este un artist vizual care abordează pictura în acrilic, ilustrația digitală și fotografia. Absolventă a Universității de Arte, ea explorează sintetizarea formei prin expresia plată și, din punct de vedere conceptual, cunoașterea de sine prin intermediul lucrărilor autoreferențiale.

Partener strategic: 
Carol 53

Celula de Arta 2023 
︎        ︎