Eveniment #108
12 - 14 mai 2022

︎ event (external link)

FIȚI CU-MINȚI CREATIVE FESTIVAL︎
ART GARAGE SALE


Joi, vineri si sambata, 12 / 13 / 14 mai, va asteptam la primele zile de Fiți cu-Minți Creative Festival! Incepem distractia cu reduceri masive la tablourile din shop. Aveti oportunitatea de a cunoaste artisti tineri si de a sustine comunitatea locala!
Săfițicuminți vrea să ofere artiștilor o voce colectivă, legitimă și internațională, menită să reaprindă creativitatea societății. Eforturile noastre sprijină viața zilnică a artiștilor și reechilibrarea sectoarelor culturale. Vrem ca artiștii să beneficieze din plin de oportunitățile erei digitale. Săfițicuminți dorește să încurajeze inovația și să ofere oportunități de comunicare, creație și evoluție culturală. Susținem meșteșugul și localul, regionalul – luăm din ale țării fiindcă vrem să înțelegem cum să restabilim echilibrul dintre joc și implicare socială. Ne-am dat seama că unde-s mulți puterea crește, iar șansele noastre sunt mai mari atunci când rămânem conectați. Vrem să oferim șanse pe care noi le-am câștigat prin luptă, fiindcă știm ce înseamnă greul.

Proiectul nostru este adresat persoanelor din toate categoriile sociale și de vârstă, identitate de gen și etnie. O mare componentă a nucleului comunității noastre este diversitatea – credem cu tărie că este ceea ce ne ajută să progresăm, iar politica după care ne ghidăm este acceptarea, o unealtă radicală în vremuri atât de tulburate. Prin Fiți cu-Minți Creative Festival, urmărim „regenerarea” societății locale prin implicarea în activități ce au menirea de a-i readuce pe oameni împreună, simpla conviețuire în același spațiu fiind adesea insuficientă pentru a da naștere sentimentului real de apartenență, în special în contextul pandemic.

Vă așteptăm in serile de joi și vineri a festivalului să susțineți arta din România prin achiziționarea unor lucrări ale artiștilor contemporani!

Partener strategic: 
??
Parteneri media:

Celula de Arta 2023 
︎        ︎