Eveniment #111
15 - 28 mai 2022

︎ event (external link)

Diana Elena Pătrașcu︎
Sense of order


Cea de-a doua expoziție a lunii din Celula de Artă este Sense of order, în care artista Diana Pătrașcu a pornit pe drumul căutării de sine și are la bază inspirația provenită din natură - alb, negru, siluete, umbre, forme preluate din floră și peisajele cotidiene.

„ De ce? Pentru că din natură îmi preiau energia și echilibrul atunci când am ocazia și este cea mai bună modalitate de a mă îndepărta de stres. În ochii mei plantele sunt perfecte și rezistente, constituind un adevărat exemplu. Ce reprezintă structurile pe care le găsim în natură pentru noi? Texturi, straturi, repetiție și liniște. Fragilitate și rezistență în același timp. Ce reprezintă plantele la un nivel emoțional pentru noi și cum ne poziționăm față de ele? ”, povestește Diana.

Diana Pătrașcu face parte din comunitatea Săfițicuminți, este o tânără absolventă a Universității Naționale de Arte din București și își dorește să creeze experiențe prin tehnicile preferate în domeniul artelor vizuale.

Expoziția Sense of order va avea vernisajul pe 15 mai, de la ora 19:00 și va putea fi văzută până pe 28 mai.

Partener strategic: 
Carol 53
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, Propagarta, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, PRwave, Bookblog, 4arte, Iqool, Munteanu, SMARK.
Artwork: Cristina Corobleanu

Celula de Arta 2023 
︎        ︎