Eveniment #153
09 - 29 aprilie 2023

︎ event (external link)

Not Bob︎
Not Art


Artistul Not Bob aduce in expoziția Not Art simboluri caligrafice care transcend arta, pornind de la premisa că o minte liniștită începe cu un spirit puternic ancorat în propria intuiție.

În căutarea motivației, Not Bob începe să creeze o serie de lucrări folosind vibrația propriilor trăiri. Procesul devine unul transcendental, meditativ, de regăsire și îmbrățișare a propriei ființe. Abandonându-se în brațele perfecțiunii Divine, în căutarea sensului și a protecției, artistul recuperează părți din Sine pe care le transpune pe pânze în caligrafii criptate și complexe care dau naștere unor emoții puternice.

Cei ce gravitează în jurul unei lucrări sunt adesea atrași spre centrul ei, în mod simbolic, iar cifrul unic li se revelează spre a fi înțeles în perfectă sincronicitate cu forță Universală. Astfel, artistul și privitorul sunt aduși împreună sub cupola imensă a imaginației care capătă sens infinit.

Expozitie organizata de Celula de Arta in colaborare cu Sa fiti Cuminti @safiticuminti

Partener strategic:
Casa Carol, Kulterra Gallery, Random Space, ArtSafe, Palatul Bragadiru
Parteneri media:
Radio România Cultural, Radio Bucuresti FM, spotmedia.ro, IQads, Zile si Nopti, B365.ro, Happening, Cărturești, curatorial.ro, Propagarta, Revista Golan, Ziarul Metropolis, Observator cultural, The Institute, Revista Zeppelin, Modernism Punct Ro, PRwave, GoNEXT, bookblog.ro, 4arte, Empower Artists, IQool, Goingout.ro, Bucharest-Guide.ro, probucuresti.ro, Munteanu, SMARK
Celula de Arta 2023 
︎        ︎