Eveniment #87
11 - 30 septembrie 2021

︎ event (external link)

Tiberiu Dinescu︎
SENZUALITATEA UITATĂ


Mihai Tiberiu Dinescu (aka lezoazo) ne propune prin acest proiect o reîntoarcere la feminitate, prin expresia celor 4 anotimpuri, reunite într-unul singur : femeia.

Cele 4 etape ale proiectului, văzute ca expresii ale celor 4 anotimpuri

: Primăvara – unde grăitor este sufletul pur, copilul interior din fiecare femeie.
Vara – reprezentând latura pasională, senzuală, matură și prolifică a femeii.
Toamna – întruchipează înțelepciunea feminină, rolul de șaman atribuit acesteia.
Iarna – o combinație suprareală a celorlalte 3 înfățișări, sub forma sufletului purtător de corp, un suflet prizonier și totodată, liber și transcendent… Prins într-un corp de femeie, timp de o viață.

În viziunea artistului, femeia înglobează simbiotic cele 4 anotimpuri, manifestându-le în funcție de contextele în care se regăsește pe parcursul vieții.


Originar din Ploiești, Mihai Tiberiu Dinescu este fotograf, aprofundând și dezvoltându-se în fotografia de stradă, portret și nud, declarându-se interesat și de muzică, psihologie, sociologie, crowdfunding, șah.

Din activitatea sa artistică, menționăm :

Vernisaj personal cu invitați speciali : Eugen Berlo, Gabriel Balanescu, Cristian Oprescu, Cristian Crisbasan, Daniel Loagar, Andrei Cornea, Galeria Occidentului

Vernisaj de grup în cadrul "Galeria Vibrațiilor Tinere" , Palatul Parlamentului BucureștiVernisaj de grup "After VSLO" – vernisajul premianților din cadrul festivalului de fotografie "Vama sub lumini de Oscar"

Premii în cadrul festivalului de fotografie "Vama sub lumini de Oscar"

Vernisaj de grup "Vama veche – Vama Nouă" în cadrul festivalului de fotografie "Vama sub lumini de Oscar"

Publicat în ediția online a "Le Journal de la Photographie" în lunile martie și iunie 2013

Participant al Bienalei de Artă Contemporană București 2012, în cadrul spectacolului "aMAZEinSOUND" alături de Sonomania - colaj foto-video
Partener strategic: 
Carol 53

Celula de Arta 2023 
︎        ︎