Eveniment #57
11 ianuarie - 1 februarie 2020

︎ event (external link)

Daniel Loagar︎
Wat Dada


Wat Dada este noua expozitie personala a lui Daniel Loagar, expozitie ce consta in noua lucrari de assamblage/colaj de obiecte, ce au fost limitate sa se desfasoare pe bucati de lemn de 25x25cm.
Proiectul (inceput la sfarsitul lui 2019) este o explorare personala a granitelor dintre constructivism, dadaism, brutalism si propriile afinitati elective in privinta materialelor, texturilor dar si a rezolvarilor cromatice si estetice. Elementelor (aparent) aleatorii le sunt impuse convieturi, coabitari fortate ce amintesc de poeziile dadaiste, rezultand armonii si dizarmonii ce impreuna spun o poveste mai mare.
Daniel incerca (si nu crede ca va reusit) sa se dezbara de obiceiul manierist de a cauta eleganta si frumosul imediat - ci de a amana placerea si a obtine ceva ce comunica (in)voluntar o frumusete rezultanta.
Proiectul trebuie vazut ca un proces in lucru, un work in progress, un drum deschis de dadaisti, neo-dadaisti, constructivisti si brutalisti, drum pe care paseste si pe care nu il poate parasi.

Partener strategic: 
Carol 53

Celula de Arta 2023 
︎        ︎