Copy Kitty ︎
Save as Copykitty.png


CopyKitty.png este o declarație de iubire prin furt. Fiecare operă de artă copiată este apreciată pentru ceea ce este, apoi reinterpretată fără rușine în Microsoft Paint. Prin acest proces, arta devine mai accesibilă, mai puțin intimidantă. CopyKitty.png este o explorare artistică prin formă și culoare, o lecție de artă digitală care studiază fiecare stil, perioadă și mediu pe care își folosește stiloul grafic. CopyKitty.png este jucăuș, brut și pentru totdeauna eliberat de presiunile originalității.

Ai 10 ani, singur în patul tău de o persoană, în camera cu pereți plini de postere, la birou. Ești plictisit și nu ai chef de teme, dar nici nu te poți distra. Nu ai acces la internet pentru că este gratuit doar pe timp de noapte. Deschizi computerul cu Windows XP și faci dublu click pe Microsoft Paint. Lipsit de inspirație, apuci mouse-ul și începi să mâzgălești. În cele din urmă, îl salvezi ca .png și speri că într-o zi vei fi artist.
Partener strategic: Carol 53
Parteneri media:Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Cărturești, curatorial.ro, Propagarta, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, Revista Golan, PRwave, Bookblog, goingout.ro, bucharest-guide.ro, probucuresti.ro, 4arte, Iqool, Munteanu, SMARK.
Artwork: Alexandru Ion
Celula de Arta 2023 
︎        ︎