Eveniment #128
08 septembrie - 10 octombrie 2022

Alexandra Vlase︎
Lilith - Black Moon


Alexandra Vlase este omul care și-a dăruit ultimii trei ani documentării în arta decorativă, în acest an absolvind studiile programului de licență în cadrul Universității Naționale de Arte din București, urmând să înceapă masterul în același domeniu. Pasiunea sa pentru estetic, pentru ceea ce este frumos și plăcut ochiului, a influențat-o în alegerea Fashion Design-ului pentru cariera sa, de-a lungul timpului având mai multe expoziții de grup și proiecte de modă. Astăzi, activează într-un cadrul educațional și creativ, încurajând oamenii să își urmărească visele.

Lilith - Black Moon este ținuta reprezentativă a lucrării sale de licență intitulată “HALA”, ținută inspirată din corpul astronomic, Luna. Conceptul se bazează pe ceea ce reprezintă astrologic Luna si ceea ce transmite prin cele mai ascunse emoții ale sufletului nostru: mister, fantezie, sensibilitate, dorință și iubire. În astrologie, Soarele reprezintă spiritul, în timp ce Luna reprezintă corpul fizic și emoțional, un sentiment profund și activ în întunericul nopții, moment care o reprezintă și pe artista noastră. Lilith reprezintă inițierea unui nou capitol al vieții noastre. Volumul, texturile sunt cele mai predominante în lucrările sale, iar accesoriile sunt specifice Lunei.

Partener strategic: 
Carol 53
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Cărturești, curatorial.ro, Propagarta, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, Revista Golan, PRwave, Bookblog, goingout.ro, bucharest-guide.ro, probucuresti.ro, 4arte, Iqool, Munteanu, SMARK.

Artwork: Cristina Corobleanu
Celula de Arta 2023 
︎        ︎