Eveniment #124 
13 august - 1 septembrie 2022

︎ event (external link)

Beaver︎
Nu știu încotro mă duc


Nu știu încotro mă duc este o pictură abstractă construită pe un fundal -leitmotiv din seria "Gray Area" care nu este încă terminată, posibil chiar să nu aibă o finalitate.

Pe toata perioada expoziției, artistul va interveni pe lucrare, dând o altă continuitate picturii. Ideea urmărită de artist este să facă public vizibilă evoluția tabloului într-un spațiu expozițional.

Beaver este artist plastic contemporan. A studiat grafica dar e mult mai interesat și preocupat de pictură. În general pictează în ulei dar se joacă și cu alte materiale. Tematic și stilistic este foarte divers, fie lucrează cu meticulozitate și realist, fie puternic abstract. Spectrul sau ideatic pornește de la visceralități baroce, trece prin porniri vulgare și ajunge în absurd existențial plin de umor.

Partener strategic: 
Carol 53
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Cărturești, curatorial.ro, Propagarta, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, Revista Golan, PRwave, Bookblog, goingout.ro, bucharest-guide.ro, probucuresti.ro, 4arte, Iqool, Munteanu, SMARK.
Artwork: Cristina Corobleanu

Celula de Arta 2023 
︎        ︎